dijous, 17 de març del 2011

Presentació

La creació d’aquest blog es fa amb l’objectiu de descobrir quins són els entorns i els àmbits on podrem treballar en un futur. Ens fixarem en els barris de la Torrassa i la Florida juntament amb algunes zones de la perifèria d’aquest dos barris. Volem veure els llocs reals on els pedagogs treballen i en els llocs on es requereix la seva funció, tot i que no sempre en sigui un qui la compleixi.
Vàrem triar aquesta zona ja que tres membres del grup vivim a la mateixa població, L’Hospitalet del Llobregat i això ens podria facilitar la mobilitat pels barris i, si en qualsevol moment necessitéssim apropar-nos-hi, podríem fer-ho sense grans dificultats.
Els nostres interessos són bastant variats. Som un grup heterogeni, ja que a alguns ens agrada més l’àmbit escolar; ja sigui en escoles com a formadors o en centres d’educació especial, etcètera. A d'altres, més aviat l’àmbit social com a director, gestor de projectes i iniciatives de desenvolupament humà sostenible. Un altre àmbit que potser estem descobrint durant aquests primers dies d’investigació que pertany al context empresarial, com a dissenyador de programes educatius amb mitjans tecnològics, o assessor  pedagògic en mitjans de comunicació. Aquí anirem penjant tota la informació que anem recollint de cadascun dels àmbits mencionats abans. La nostra primera parada serà a l’Ajuntament  ja que aquest mateix dijous farem una vista per veure quins projectes hi ha per la zona i quines ofertes educatives es fan des de l’ajuntament.
Abans, però, que anem a l’Ajuntament, hem de saber una mica d'Història de L'Hospitalet per conèixer millor els barris que visitarem, també podreu veure en els links  les ultimes Dades recollides de com són els nostres barris actualment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada